Celine Peren – Muziekmanagement

In januari startte Celine Peren aan haar digitaal avontuur bij Arts Music Media in Saarbrücken. Omwille van corona, ging alles online door en kon ze niet ter plaatse werken. Maar dat heeft haar zeker niet tegengehouden om heel wat mensen te leren kennen via ZOOM.

AMM is een kleine, maar creatieve agency die zich bezighoudt met allerhande projecten. Ze kreeg veel verantwoordelijkheid en mocht suggesties doen over samenwerkingen met bands. Een onderdeel van AMM is GEM SESSIONS, een label dat juwelen maakt uit oude drum cymbalen. Naast hun eigen collecties, maken ze ook custom juwelen in samenwerking met bekende bands zoals Anthrax.

Naast A&R werk heeft ze ook veel rond de sociale media van AMM gewerkt. Ze mocht verschillende influencers zoeken, met hun contact opnemen en een samenwerking regelen. Daarnaast heeft ze ook al wat livestreams mogen mee organiseren. Sinds kort organiseren ze ook elke vrijdagavond om 20u een live interview met een band, check dus zeker eens de instagram @gemsessionsjewelry.

Een andere highlight van haar stage bij AMM was het organiseren van een online event. Ze hebben voor de eerste keer de SAMM MUSIC WEEK op poten gezet, een online conferentie à la Eurosonic met verschillende spelers uit de muziekwereld. Het event zelf was een groot succes. De website waar je alles kan terugvinden is in het Duits, maar laat dat jullie zeker niet afschrikken om eens een kijkje te nemen: https://music-week.com.

Als je jouw Duits wilt oefenen, kan je alle sessies op de Facebookpagina herbekijken: https://www.facebook.com/SAMMMUSICWEEK