Marina Oustoglou – Muziekmanagement

Marina Oustoglou loopt momenteel stage bij Virgin Music Benelux, gelegen in het prachtige kantoorgebouw van Universal Music in Brussel. Ze is de allereerste stagiare binnen het Belgische team, een mooie kans! 

Haar rol bestaat voornamelijk uit het bijstaan van het Marketing & Promotie team. Zo helpt ze bij allerhande administratieve taken zoals het bijhouden van radioplaylists en publicaties die verschijnen over hun artiesten. Daarnaast helpt ze met het bedenken van content voor de verschillende sociale media kanalen en geeft ze input binnen marketing campagnes en brainstorms voor bepaalde releases. 

Waar Marina ontzettend hard naar uit keek, was het bij bijwonen van concerten, promodagen en radio plugs. Door de pandemie konden deze helaas niet altijd doorgaan, maar eind april werd Marina verrast. Ze mocht last minute een kleine promodag meevolgen voor de release van DEEWEE’s compilatiealbum. Ze gaf ons deze leuke anekdote mee: 

“Ik mocht mee naar de DEEWEE studio in Gent om hun interview met HUMO bij te wonen. Ik werd hartelijk ontvangen door de Dewaele broers met een kopje thee in hun prachtige tuin waar we even konden bijpraten voor het interview begon. De vergaderruimte waar we achteraf zaten, was omringd met who knows how many vinylplaten en de opnamestudio waar alle DEEWEE projecten werden opgenomen was zo indrukwekkend! Na het interview hebben we met z’n allen ook een glaasje champagne gedronken. Het was dus een super leerrijke en toffe dag die ik niet snel zal vergeten!”