LINE-UP

Lees meer
THE GURU GURU
VUURDOOP

THE GURU GURU

Sinds 2012 handelt The Guru Guru in Borderline Rock. Denk: een leadvocal in een veelkleurige dwangbuis, opgejaagd door koortsige gitaren en een stuiptrekkende ritmesectie.

Lees meer
DVKES
VUURDOOP

DVKES

Dat die van DVKES niet louter schatplichtig zijn aan powerpop, indie rock en de britpop van Arctic Monkyes bewijzen ze door op overtuigende wijze ook krautrock te omarmen.

Lees meer
NDUGU
VUURDOOP

NDUGU

Ndugu is Swahili for brother, family, kinsman, for us it means togetherness. Ndugu brings acoustic Hip Hop inspired by Mali blues and Afrobeat.

Lees meer
ARTICL
VUURDOOP

ARTICL

Techno-music, made from office supplies.

Lees meer
LØNUS
VUURDOOP

LØNUS

Making music is trying to send some kind of message. The way it’s being sent is up to you: through the mood, lyrics or certain elements... All elements used by Lønus are reducible into one voice. What is a more powerful medium than this primal instrument? The somewhat weird sounds produced by the voice carry a very specific & dreamy character. Strange, instigating & ethereal.

Lees meer
CLEOPATRICK
VUURDOOP

CLEOPATRICK

Post-Mortem krijgt het personage Cleopatrick uit ‘Dungeons and Dragons’ alsnog zijn welverdiend saluut. Na een ongelukkig voorval in een bruine kroeg werd hij door een vooralsnog anonieme huisspin opgepeuzeld. Cleopatrick, de band, herdenkt vandaag eindelijk zijn heldhaftig bestaan.

Lees meer
SHIFT
VUURDOOP

SHIFT

Shift probeert de chaos van de moderne maatschappij in een muzikaal iets te gieten. Doormiddel van mechanisch bewegende objecten wilt hij de maatschappij nabootsen en hier een eigen creatie mee maken. Hij gaat op zoek naar wat ons aandrijft en wat ons zo doet geloven in alles wat ons voorgeschoteld wordt. Van songcapes tot songs met een betekenis, Shift is een kleine fabriek zonder vervuiling.

Lees meer
MONTEFIORE
VUURDOOP

MONTEFIORE

Na een korte periode van ontwikkelen, evolueerde de sound naar een uiterst gedefinieerde mix van psychedelische en melancholische rockmuziek, gegoten in een structuur van sterke songs.

Lees meer
BLINDS
VUURDOOP

BLINDS

‘Hyperkinesie wordt in toom gehouden door de rustigheid zelve. Ze grijpen terug naar de basis: simpele structuren zonder al te veel gadgets. De kern van een goede popsong staat centraal. Dit fundament gunt hen zich te laten meedragen door de dromerigheid van een collectieve geest .’

Lees meer
VØS
VUURDOOP

VØS

VØS is een soloproject opgezet door Casper De Decker en brengt een mix van stevige Scandinavische metal met stijlen als: Electro,Trip Hop tot zelfs trance.

Lees meer
PORTLAND
VUURDOOP

PORTLAND

Na amper anderhalf jaar evolueren en groeien is Portland uitgegroeid tot een solide 3-koppige Dreampop-band. Portland heeft in zijn zeer prille bestaan al een indrukwekkend live-parcours afgelegd met verschillende passages in zalen als Trix, Vooruit, Het Depot en de AB. De band’s debuut EP laat niet snel meer op zich wachten.

Lees meer
SJAAF
VUURDOOP

SJAAF

Gill Princen maakt als Sjaaf elektronische muziek die het best kan worden thuisgebracht onder de term Future Beats.

Lees meer
GALMER
VUURDOOP

GALMER

Zoekend naar een methode om onlogische combinaties te doen werken halen we de traditionele grenzen neer om ongeremd een nieuw pad te verkennen.

Lees meer
LINDE
VUURDOOP

LINDE

Met een handje vol ervaring probeert Linde de Mongoolse muziek en cultuurte verwerken in haar eigen ‘Westerse’ muziek.

Lees meer
BCOTE
VUURDOOP

BCOTE

Bcote kent een fascinatie voor geluiden, hij hoort overal muziek en staat steeds klaar om klanken op te nemen. Daarnaast laat de producer met Boliviaanse roots zich inspireren door de Braziliaanse cultuur en artiesten als Nicola Cruz en Chancha via Circuito. De combinatie van de geluiden en latino vibes zorgen voor kleurrijke nummers.

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x